Tripletex lanserer Lager og logistikk

16. september 2021

Tripletex lanserer Lager og logistikk

De lanserer nå en ny modul for deg som ønsker å ha stålkontroll på lageret. Kombinér Lager og logistikk med resten av ditt økonomisystem – og du får en mer effektiv og oversiktlig arbeidshverdag.

Tripletex skriver dette på sine nettsider:

Det er en glede for oss å dele denne nyheten med deg! Tripletex lanserer Lager og logistikk for deg som ønsker å ha full oversikt over lageret – samtidig som du har kontroll på økonomien. Det betyr at du vil få enda bedre innsikt og kontroll og ikke minst muligheten til å jobbe enda tettere sammen med din regnskapsfører.

Hva får jeg i denne modulen?

Med Tripletex Lager og logistikk får du kontroll på hele logistikkprosessen, fra innkjøp og varemottak, til ordre og levering til kunde. En smidig prosess sørger for du alltid har oversikt, og lar deg enkelt oppdage og håndtere avvik underveis. Modulen gir deg kontroll over dine produkter og varelager, samt tilgang til viktige rapporter og nøkkeltall.

Det beste av alt er at nå får du samlet flere av dine sentrale systemer under ett tak. Så nå kan du håndtere din bedrifts lager og logistikk og samtidig ha full oversikt over økonomien med tilgang på lønn, faktura, prosjekt og regnskap – alt inne i ett og samme system!

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om dette.

Flere nyheter

Her er andre relavante nyheter fra Orkla Regnskap

Julebord – Hvilke skatteregler gjelder?

Julebord er et populært velferdstiltak, som er vanlig i de fleste bedrifter. Hensikten med velferdstiltaket er å øke trivselen og samhørigheten på arbeidsplassen. Kostnadene til

Kompetansehuset

Vi er to selskap i samme hus, med samme eierskap: Orkla Revisjon og Orkla Regnskap.
Sammen tilbyr vi et bredt spekter tjenester og kompletterende kompetanse.